Είσοδος φιλάθλων στο Κλειστό Παραλίας

Είσοδος φιλάθλων στο Κλειστό Παραλίας
23 Οκτ

Η ομάδα μας εν όψει του επερχόμενου αγώνα με τον Άθλο Ορεστιάδας στα πλαίσια της 1ης Αγωνιστικής της #VolleyLeague 2023-2024 ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο θα είναι δυνατή η είσοδος των φιλάθλων στις κερκίδες του Κλειστού του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας:

1. Με επίδειξη της κάρτας διαρκείας.
2. Με επίδειξη εισιτηρίου ημέρας
3. Με επίδειξη μαθητικής πρόσκλησης

Η προπώληση καρτών διαρκείας και εισιτηρίων, και η παροχή των μαθητικών προσκλήσεων γίνονται καθημερινά τις ώρες 08.00-16:00 στο Κατάστημα Μπουσούνης Δομικα Υλικά (Νεδοντος 130) και 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας.

Η διοίκηση μας αποφασίζει πως για το συγκεκριμένο παιχνίδι θα διατεθούν 200 δωρεάν μαθητικές προσκλησεις για παιδιά και εφήβους από 12 εως 18 ετών. Σε όλες τις περιπτώσεις κάθε άτομο δε μπορεί να παραλάβει περισσότερες από 2 μαθητικές προσκλήσεις ταυτόχρονα. Για την είσοδο είναι πιθανόν να ζητηθεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για να ταυτοποιηθεί η ηλικία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κρατήσεις προσκλήσεων και η διάθεσή τους γίνεται μεχρι εξαντλήσεως τους.

🆘 Λόγω αυξημένης ζήτησης προτρέπουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να προμηθευεται από νωρίς τα εισιτήρια για τους αγώνες έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού και καθυστερήσεις κατά την είσοδο στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.

Μοιραστείτε το!
Facebook
YouTube
Instagram
Tiktok
Μετάβαση στο περιεχόμενο