Ένας χρόνος γεμάτος επιτυχίες!

Καλαμάτα 80 Έφηβοι
23 Ιούν

Ένας χρόνος γεμάτος επιτυχίες, πάθος και αθλητικό πνεύμα έχει ολοκληρωθεί για την ομάδα μας!

Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματα που πετύχαμε κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν. Εκτός από την άνοδο μας στην Volley League ,η εφηβική μας ομάδα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Πελοποννήσου και κατέλαβε την 9η θέση στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας το απίστευτο ταλέντο και την αφοσίωσή της στο άθλημα! Δεν σταματάμε όμως εκεί! Η παιδική ομάδα μας κατέλαβε την 2η θέση στην Πελοπόννησο και 9η στην Ελλάδα , επιδεικνύοντας απίστευτη προσπάθεια και αγωνιστικότητα. Το παμπαιδικό μας τμήμα κατέλαβε την τρίτη θέση στην Πελοπόννησο, ενώ δύο αθλητές μας ο Μήνας Αραπάκης και ο Στέφανος Ξεροβασιλας έλαβαν πρόσκληση για τις εθνικές ομάδες!

Αυτές οι επιτυχίες είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, αφοσίωσης και αγάπης για το άθλημα! Είμαστε ευγνώμονες που έχουμε την ευκαιρία να δουλεύουμε με τέτοιους ταλαντούχους αθλητές και να παρακολουθούμε την εξέλιξη τους στο χώρο του βόλεϊ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, στους προπονητές μας και σε κάθε άτομο που συνέβαλε σε αυτές τις επιτυχίες. Είμαστε υπερήφανοι για το τι έχουμε επιτύχει μαζί και ανυπομονούμε για το μέλλον!

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, να προσπαθούμε και να αναπτύσσουμε το πάθος μας για το βόλεϊ. Αυτή είναι μόνο η αρχή.

Ακολουθήστε μας στο ταξίδι μας και εμπνευστείτε από την δύναμη και την αποφασιστικότητα που προσφέρει ο αθλητισμός!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook
YouTube
Instagram
Tiktok
Μετάβαση στο περιεχόμενο