Διάθεση κάρτας διαρκείας και εισιτηρίων

Διάθεση κάρτας διαρκείας και εισιτηρίων
24 Σεπ

Η ομάδα μας εν όψει των εντός έδρας αγώνων της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αρχής γενομένης από την επόμενη Παρασκευή 29/09 με τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων στα πλαίσια του 7ου τουρνουά «Γιάννης Μπουσούνης» ανακοινώνει τον τρόπο με τον οποίο θα είναι δυνατή η είσοδος των φιλάθλων στις κερκίδες του Κλειστού του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας:

1. Με επίδειξη της κάρτας διαρκείας. Η προπώληση γίνεται καθημερινά τις ώρες 08.00-16:00 στο Κατάστημα Μπουσούνης Δομικα Υλικά (Νεδοντος 130) και σε κάθε ημέρα αγώνα, 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του, στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας.

2. Με αγορά εισιτηρίου στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Παραλίας (καθημερινά τις ημέρες αγώνα 2 ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του)

3. Η διοίκηση μας αποφασίζει πως σε κάθε παιχνίδι θα διατίθενται 300 δωρεάν προσκλησεις για παιδιά και εφήβους εως 18 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις στα εξής σημεία:

➡️ καθημερινά 08:00 έως 16:00 στο κατάστημα Μπουσούνης Δομικά Υλικά (Νεδοντος 130)

➡️ από τα εκδοτήρια του σταδίου Καλαμάτας την ημέρα του αγώνα 2 ώρες πριν την έναρξη του.

➡️ Από τη γραμματεία των Ακαδημιών μας κάθε Σάββατο και Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας ώρες 10:00 – 11:00.

Σε όλες τις περιπτώσεις κάθε άτομο δε μπορεί να παραλάβει περισσότερες από 2 μαθητικές προσκλήσεις ταυτόχρονα. Για την είσοδο είναι πιθανόν να ζητηθεί η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας για να ταυτοποιηθεί η ηλικία. Δεν υπάρχει η δυνατότητα για κρατήσεις προσκλήσεων και η διάθεσή τους γίνεται μεχρι εξαντλήσεως τους.

Ειδικά για τις ημέρες Σαββατο και Κυριακη του επερχόμενου 7ου τουρνουά “Γιαννης Μπουσούνης” το εισιτήριο και οι προσκλήσεις ισχύουν και για τους δύο αγώνες της ημερας.

🆘 Λόγω αυξημένης ζήτησης προτρέπουμε το φίλαθλο κοινό της πόλης μας να προμηθευεται από νωρίς τα εισιτήρια για τους αγώνες έτσι ώστε να μην παρατηρηθούν φαινόμενα συνωστισμού και καθυστερήσεις κατά την είσοδο στο Κλειστό του Δημοτικού Σταδίου.

Μοιραστείτε το!
Facebook
YouTube
Instagram
Tiktok
Μετάβαση στο περιεχόμενο